forside
HUSENE
Når jeg skaber de enkelte huse realiserer jeg en idé, som rækker ud over sproget, som undslipper intellektet.
Det er en berigende og meditativ proces for mig at opdage, udvælge, udsave, tørre, slibe, pudse, polere, nummerere, registrere og forgylde hvert eneste hus. Det er en opdagelsesrejse i naturens skønhed og mangfoldighed. Et privilegium igen og igen at finde nyt, og fastholde træets magiske kraft i den kunstneriske form som er den usynlige by.
Hus 262 ED
Husene bærer mange strukturer, som fortæller om tidligere anvendelser og den skæbne eller de redskaber, som har formet træet. Vejrbidthed, naturlig patinering, slidmærker, ormespor, savspor fra kædesav - og en rest af træets oprindelige, naturlige overflade.
Hus 254 YN
De fleste huse er behandlet med koldpresset linolie. Tagene er belagt med bladguld. Hvert hus er signeret i bunden og har på siden et 3-cifret husnummer efterfulgt af ét eller flere bogstaver, som angiver træsorten på engelsk og evt. oprindelse eller historie.

Eksempelvis: 067 BS (Hus nr. 067, Træsort B er Beech og S står for ”Skovhuset”, som er mit atelier i Marselisborg Skov hvor dette træ har vokset. Størrelsen kan variere noget, men ligger omkring 7x7x15 cm.
Alle huse er registreret i den usynlige by’s Blå Bog.
Hus 185 BI
 
...
...
forside forside